Despre Noi

Sună acum: +40 769 870 001

Economie de energie pe viață

Spuma poliuretanică reprezintă un material versatil remarcabil care furnizează soluții dovedite pentru o gamă variată de provocări în industria construcțiilor și industria prelucrătoare. Izolația termică cu spumă poliuretanică este ideală pentru izolarea clădirilor, fiind o soluție accesibilă, rezistență și cu un grad de performanță foarte ridicat.

Izolația termică cu spumă poliuretanică este una dintre cele mai bune și inteligente soluții de pe piață, ideală pentru economisirea energiei dar în același timp este o soluție ECO, nepoluantă, lucru ce se realizează prin reducerea cu peste 80% a fluxului de poluanți și alergeni emiși în atmosfera în timpul lucrărilor tradiționale de izolație.

Dacă ar fi să definim spumă poliuretanică utilizată de Iglu Izoterm putem să spunem că aceasta este o metodă modernă, fiabilă și completă de izolație, termo, fono și hidroizolație care poate adera perfect la aproape orice suprafață construită, printre care nominalizăm betonul sau lemnul, întâlnite în toate lucrările de construcție civilă sau industrială.

Spumă poliuretanică folosită de societatea este de cea mai bună calitate, conține agenți de auto stingere. Spuma nu întreține arderea și nici nu produce picături incandescente. Apelând la serviciile profesionale de izolație oferite de Iglu Izoterm beneficiați de calitate și de certitudinea unei siguranțe depline.

ÎnainteÎnainte
ÎnainteÎnainte
0
Echipe în teren
0
Clienți 100% mulțumiți
0
Ani & Experiență
0
Lucrări profesionale realizate

Izolații cu Spumă Poliuretanică

Izolația cu spumă poliuretanică este utilizată de mulți ani în întreaga lume fiind considerată cea mai eficientă tehnologie de izolare termică.

Hidroizolații cu poliuree

Este ideal pentru lucrările de impermeabilizarea a acoperișurilor, balcoanelor, parcărilor dar și a altor suprafețe ce necesita hidroizolație.

Izolație cu polistiren & vată minerală

Izolația casei reprezintă un confort termic sporit în întreagă locuința, o barieră împotriva zgomotului de afară, dar și împotriva umidității.

Contactează un specialist în izolație
cu spumă poliuretanică – 0769 870 001