Hidroizolație cu Poliuree

Servicii de izolație & hidroizolație de calitate superioară

Sună acum: +40 769 870 001

Hidroizolație cu Poliuree

Sistemele de hidroizolații folosite de societatea noastră sunt constituite din aplicări de spumă poliuretanică rigidă cu celulă închisă și poliuree. Spuma poliuretanică cu un conținut de celulă închisă mai mare de 96% asigură hidroizolație de calitate la grosimi mai mari de 4,5cm, la aplicări pe suprafețe orizontale, doar prin spray-ere de sus în jos. Aceasta nu rezistă în timp la razele ultra violete devenind casantă.

Pentru a crește rezistența se aplică poli-ureea. Aceasta este o membrană subțire și foarte rezistență, asigură hidroizolație imbatabilă și deservește ca strat de protecție fizică și împotriva razelor U.V. pentru spuma poliuretanică. Poliureea este un material inovator, ce se folosește astăzi la scară largă în construcții și ajută la realizarea de hidroizolații de mare eficientă. Poliurea este o membrană realizată în laborator, care se rigidizează și este de asemenea ecologică. Are rolul de a impermeabiliza și de a proteja statul de spumă poliuretanică sau a diferitelor suprafețe împotriva uzurii și a coroziunii.

Durata de viață estimată în general este de peste 30 de ani. Spuma poliuretanică are o durată de viață nelimitată atât timp cât este protejată de acțiuni mecanice intense și soare de către stratul de poliuree. Sistemul de termoizolație se aplică doar pe suprafețe uscate, prin pulverizare, la temperaturi exterioare de peste 5 grade celsius și cu o viteză a vântului foarte scăzută, ușor perceptibilă. În caz contrar nu se aplică în ziua respectivă pentru ca aplicarea nu ar duce la rezultatele de calitate.

Este foarte important ca aplicarea spumei poliuretanice și a stratului protector de poliuree să se facă în aceiași zi, una după cealaltă. În caz contrar spuma poliuretanică se poate acoperi cu un strat fin de praf sau se poate umezii. În acest caz aplicarea poliuree nu mai garantează rezistența în timp și nici fixarea perfectă de spuma poliuretanică.

Avantaje hidroizolație cu poliuree

  • Permite o rată de aplicare zilnică ridicată de până la 250 mp
  • Sarcina minimă pe structura clădirii – nu necesită fixare mecanică
  • Previne formarea de poduri termice chiar și în locuri greu accesibile
  • Material robust cu durabilitate excelentă
  • Eficiență energetică ridicată, datorită acoperirii exacte a tuturor elementelor care necesită izolare
  • Îndepărtează punctul de rouă de structura clădirii
  • Previne creșterea mucegaiului și creează un mediu de viață sănătos
  • Întărește și amortizează structura construcției
  • Nu este necesară ancorarea sau cablarea mecanică
  • Strat omogen, fără îmbinări și conexiuni tehnologice, eficiență energetică ridicată.

Izolații cu Spumă Poliuretanică

Izolația cu spumă poliuretanică este utilizată de mulți ani în întreaga lume fiind considerată cea mai eficientă tehnologie de izolare termică.

Hidroizolații cu poliuree

Este ideal pentru lucrările de impermeabilizarea a acoperișurilor, balcoanelor, parcărilor dar și a altor suprafețe ce necesita hidroizolație.

Izolație cu polistiren & vată minerală

Izolația casei reprezintă un confort termic sporit în întreagă locuința, o barieră împotriva zgomotului de afară, dar și împotriva umidității.

Contactează un specialist în izolație
cu spumă poliuretanică – 0769 870 001