Izolație cu Spumă Poliuretanică

Servicii de izolație & hidroizolație de calitate superioară

Sună acum: +40 769 870 001

Izolație cu spumă poliuretanică

Conform studiilor o treime din casele din România suferă de tulburări de zgomot generate atât în ​​afara cât și în interiorul locuințelor. Scopul unei izolații fonice este de a reduce zgomotul, zgomot pe care-l putem defini ca sumă de sunete supărătoare, deranjante și absolut nedorite de anumite urechi. Zgomotul se poate reduce, datorită spumei poliuretanice. Acest material are o mare capacitate de etanșare și poate fi utilizat atât în ​​uși, cât și în ferestre, canalizare și pereți.

Spuma poliuretanică este un izolator excelent acustic. Realizează o mare eficiență în absorbția zgomotului și izolarea fonică a casei. Izolația utilizata de societatea noastră cu spumă poliuretanică cu celulă deschisă pentru izolări fonice se aplică prin pulverizare, cu utilaje speciale profesionale, direct pe suprafața suportului.

Grosimea minimă ce poate fi aplicată este de 5cm. Potrivit studiilor proprietățile acustice ale izolației cu spumă poliuretanică se datorează în principal capacității sale de etanșare, care oferă rezultate foarte bune în izolarea împotriva aerului și a zgomotului.

Este important de menționat și faptul că zgomotul ce se transmite prin vibrații la nivelul structurii de rezistență nu este atenuat de izolația fonică poliuretanică. Alte avantaje ale spumelor poliuretanice sunt greutatea lor redusă și absența picăturilor în caz de incendiu.

În ceea ce privește proprietățile sale ca izolație acustică, cea mai potrivită spumă are densitatea scăzută și celula deschisă, deoarece este special concepută pentru acest tip de lucrare.

Avantaje izolație cu spumă poliuretanică

  • Izolare termică eficientă, reduce costurile de încălzire și răcire a clădirii
  • Îmbunătățirea climatului interior cu o temperatură plăcută și a confortului
  • Îmbunătățirea acusticii – în special în clădirile vechi
  • Structura de sprijin durabilă, datorită spumelor de întărire
  • Aproape nici o reducere a spațiu de locuit chiar și cu izolație interioară
  • Nu reducerea înălțimea plafonului sau lățimea spațiului de locuit
  • Întreținere durabilă și scăzută – fără riscuri și fără stres
  • Barieră de aer fiabilă – împiedică pătrunderea aerului rece și astfel împiedică procesul de condens al apei
  • Creșterea sau menținerea valorii proprietății
  • Mai puține punți termice comparativ cu sisteme alternative de izolare

Izolații cu Spumă Poliuretanică

Izolația cu spumă poliuretanică este utilizată de mulți ani în întreaga lume fiind considerată cea mai eficientă tehnologie de izolare termică.

Hidroizolații cu poliuree

Este ideal pentru lucrările de impermeabilizarea a acoperișurilor, balcoanelor, parcărilor dar și a altor suprafețe ce necesita hidroizolație.

Izolație cu polistiren & vată minerală

Izolația casei reprezintă un confort termic sporit în întreagă locuința, o barieră împotriva zgomotului de afară, dar și împotriva umidității.

Contactează un specialist în izolație
cu spumă poliuretanică – 0769 870 001